Woning verkopen

De beslissing is genomen. Via onderstaand stappenplan willen
wij je graag een kijkje geven in het proces.

1

Nodig eerst de makelaar uit voor een gesprek

pexels-elina-sazonova-1907071

Heb je verkoopplannen? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om te vertellen wie wij zijn en hoe wij te werk gaan. Het maken van een keuze voor een makelaar is namelijk niet gemakkelijk. Waarom zou je voor Bosrijck makelaars & taxateurs kiezen?

Bosrijck is hét vernieuwende makelaarskantoor uit de regio en wij onderscheiden ons doordat wij het makelaarsvak op geheel eigen wijze uitoefenen. Persoonlijk, modern en efficiënt zijn kernwoorden waarmee Bosrijck zich onderscheidt. Door onze ter zake kundige binnendienst in combinatie met een modern CRM-systeem kunnen wij snel schakelen en elkaar van vorderingen op de hoogte houden.

De flexibele mogelijkheden voor afspraken zijn voor ons vanzelfsprekend, want wij begrijpen als geen ander dat je overdag druk bezig bent. Maar tegenwoordig misschien wel het allerbelangrijkste: Bosrijck makelaars & taxateurs heeft een grote groep volgers op social media.

2

Waardebepaling

Het verkopen van een woning verloopt in een aantal stappen. Om te beginnen starten wij met een waardebepaling: wij komen bij je langs om de woning te bekijken en uit te leggen hoe wij te werk gaan. Daarna bieden wij je een offerte aan voor onze diensten en adviseren wij je over de vraagprijs en de verkoopstrategie van de woning.

3

Presentatie

Als wij voor je aan de slag mogen, gaan wij voor een optimale presentatie van de woning zorgen. Wij doen er alles aan om de woning zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven door gebruik te maken van professionele woningfotografie, objectieve plattegronden en creatieve teksten. Het op de markt brengen van de woning gebeurt vooral online. Wij plaatsen de woning op ons brede social media-netwerk (Facebook en Instagram), onze eigen website en last but not least: Funda.

4

Wordt een kijker ook een koper?

Bosrijck -129 PP Allinone

Een geïnteresseerde neemt contact op met ons kantoor voor het afspreken van een bezichtiging. Deze bezichtiging kan op elk gewenst moment worden ingepland, maar altijd in overleg met de opdrachtgever. Na elke bezichtiging is er een terugkoppeling.

5

Onderhandelingen

Mooi! Er wordt een bod uitgebracht op de woning. Eén van onze makelaars voert de onderhandelingen. Tijdens dit proces voorzien wij u uiteraard van advies en geven wij een uitgebreide terugkoppeling van de status. Als wij er met elkaar zijn uitgekomen wordt door ons de koopovereenkomst opgesteld.

6

Notariële afhandeling en oplevering

Dan blijft nog over de notariële afhandeling. Wij controleren de notariële stukken en zijn aanwezig bij de eindinspectie en zo mogelijk bij het transport van de woning. Daarmee is opnieuw een succesvolle verkoop afgerond. Maar Bosrijck makelaars & taxateurs gaat verder: ook ná de afronding van de verkoop kun je nog altijd bij ons terecht voor advies!

Benieuwd

naar de waarde van uw woning?

Wij adviseren je graag over de vraagprijs en de verkoopstrategie van de woning.
Bosrijck is geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert en NRVT, de belangrijkste registers
voor makelaars-taxateurs in Nederland. Onze makelaars komen graag bij je langs ter
kennismaking en nemen samen de wensen met je door voor een gericht advies.

Als eerste op de hoogte!

bosrijck_facebook
bosrijck-instagram
bosrijck-youtube
bosrijck-mail (1)

𝗦𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀𝘃𝗼𝗹 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗰𝗵𝘁!

Recent hebben we deze vrijstaande bungalow op het park “De Veluwse Hoevegaerde” verkocht.

Ben jij zelf nog op zoek naar zo’n heerlijke vakantiewoning, midden in de natuur? Wij helpen je graag bij de zoektocht! Neem contact met ons op via https://bosrijckrecreatie.nl/contact/

#bosrijck #wonen #veluwe #makelaars #makelaar #uddel #elspeet #apeldoorn #recreatie
...

𝗪𝗲𝗲𝘁 𝗷𝗶𝗷 𝘄𝗮𝘁 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗵𝘂𝗶𝘀 𝗼𝗽 𝗱𝗶𝘁 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱 𝗶𝘀?

De inschatting van de verkoopprijs van jouw huis is belangrijk wanneer je verhuisplannen hebt. Maar het kan ook van toegevoegde waarde zijn als je bijvoorbeeld een langere hypotheek wilt op de woning en daarom een taxatie nodig hebt.

#bosrijck #wonen #veluwe #makelaars #makelaar #uddel #elspeet #apeldoorn #recreatie
...

𝗛𝗲𝘁 𝗶𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗱𝘂𝘀 𝗱𝗲 𝗸𝗹𝗼𝗸 𝗴𝗮𝗮𝘁 𝘃𝗼́𝗼́𝗿𝘂𝗶𝘁.

Vanavond gaat de zomertijd in. Het zal vanaf komende week dus een stuk lichter zijn als je van kantoor naar huis rijdt.

Wat vind jij van de zomer- en wintertijd?

#bosrijck #wonen #veluwe #makelaars #makelaar #uddel #elspeet #apeldoorn #recreatie
...

𝗪𝗮𝘁 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿𝘁 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗿𝗲𝗰𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝗲𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗻𝘂 𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗼𝗽?

Wij willen graag een traject bieden waar verwachtingen worden overtroffen en teleurstellingen worden voorkomen. Daarom scheppen wij geen onrealistische verwachtingen. Eerlijk advies waarmee jij verder komt.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden op de huidige markt? Wij geven graag vrijblijvend advies via: https://bosrijckrecreatie.nl/contact/

#bosrijck #wonen #veluwe #makelaars #makelaar #uddel #elspeet #apeldoorn #recreatie
...