Te koop gevraagd

Fraai gelegen penthouse

Voor één van onze relaties zijn wij op zoek naar een fraai gelegen penthouse in de gehele regio Veluwe. De gewenste vraagprijs is maximaal € 1.000.000,–.

Woningen

Voor weer een andere relatie zoeken wij een nieuwgebouwde 2-1 kap-woning of vrijstaande woning, al dan niet in een nieuwbouwproject. Het liefst met bouwjaar 2020 of jonger. Het budget ligt rond de € 650.000,-.

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een vrijstaande woning (regulier of recreatie) in de (wijde) omgeving van Vierhouten. Het liefste buiten de bebouwde kom in een bosrijke omgeving. Het budget is € 700.000,- k.k.

Benieuwd

naar de waarde van je woning?

Wij adviseren je graag over de vraagprijs en de verkoopstrategie van de woning.
Bosrijck is geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert en NRVT, de belangrijkste registers
voor makelaars-taxateurs in Nederland. Onze makelaars komen graag bij je langs om kennis te maken en nemen samen de wensen met je door voor een gericht advies.

Als eerste op de hoogte!

bosrijck_facebook
bosrijck-instagram
bosrijck-youtube
bosrijck-mail (1)

𝗗𝗲 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝗺𝗮𝗿𝗸𝘁 𝘀𝘁𝗮𝗮𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘀𝘁𝗶𝗹 𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷 𝗮𝗹 𝗵𝗲𝗹𝗲𝗺𝗮𝗮𝗹 𝗻𝗶𝗲𝘁!

Dat woningen minder snel worden verkocht betekent niet dat het een onverstandig idee is om nu jouw woning te verkopen. Integendeel! Maar wat het wel betekent is dat, aangezien er meer aanbod is, jij een makelaar nodig hebt die er alles aan doet om jouw woning optimaal te presenteren. Gelukkig weet ons team daar wel raad mee.

Wij vertellen graag hoe wij jouw woning, ook nu, gewoon succesvol kunnen verkopen via: https://bosrijck.nl/contact/

#woningmarkt #nieuws #verhuizen #uddel #apeldoorn #nunspeet #bosrijck
...

𝗗𝗲 𝗵𝘆𝗽𝗼𝘁𝗵𝗲𝗲𝗸𝗿𝗲𝗻𝘁𝗲𝘀 𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲𝗻 𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘁𝗲 𝗱𝗮𝗹𝗲𝗻!

Afgelopen september en oktober zagen we de rentes plots flink de lucht inschieten. In november zagen wij echter een daling. Het grootste verschil is te zien bij de hypotheken met een NHG-garantie van 10 jaar. Deze ging van 4,54% naar 4,52%.

Volgend jaar stijgt de NHG-grens van 355.000 euro naar 405.000 euro. Met energiebesparende voorzieningen is het zelfs 429.000 euro. Benieuwd of je nu wel jouw droomwoning kan aankopen? Wij helpen je graag bij de zoektocht!

Neem contact op via: https://bosrijck.nl/contact/

#hypotheekrente #veluwe #uddel #apeldoorn #nunspeet #bosrijck
...

𝗜𝗻 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝘀𝘁𝗮𝗮𝘁 𝘁𝗵𝘂𝗶𝘀 𝗴𝗲𝗻𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗮𝗹!

Gezellig met z’n allen Sinterklaas vieren, genieten van de woonkamer vol kerstversiering en straks feestelijk het jaar afsluiten. Deze maand ervaar je jouw woning toch net wat bewuster dan de andere maanden.

Kom je er deze dagen achter dat je eigenlijk meer ruimte nodig hebt? Dan staan wij voor je klaar om kopers te vinden die net zo veel van jouw woning gaan genieten als jij! Kom in contact via: https://bosrijck.nl/contact/

#december #thuis #genieten #feestdagen #verhuizen #bosrijck
...