Thuis op de Veluwe

Als geen ander zijn wij gespecialiseerd in de bemiddeling bij aan- en verkoop van
onroerende zaken in deze prachtige regio.

Meer dan 20 jaar

Vanwege onze grondige kennis van de vastgoedmarkt in ons werkgebied zijn wij uitstekend in staat om je advies te geven bij zowel de aan- als verkoop van een woning. Ben je voornemens om een woning te kopen of te verkopen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin wij je specifieke wensen bespreken.

Kennis van de markt

Wij ondersteunen je bij het verkopen van jouw woning. Van duidelijk advies tot het compleet ontzorgen tijdens het verkoopproces. Jouw woning voor een goede prijs verkopen, dat is ons doel. Ons team heeft de juiste kennis van de markt en een uitgebreid adressenbestand. We weten maar al te goed hoe te onderhandelen en begeleiden je in het gehele proces tot aan de afronding.

Ons team

Arjan van de Steeg

Register Makelaar Taxateur

Ruben Menting

Register Makelaar Taxateur

Dick de Goede

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Ariรซtte van de Steeg

Administratief Medewerker

Brigit de Zwaan

Assistent Register Makelaar Taxateur i.o.

Helma Jaarsma

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Benieuwd

naar de waarde van je woning?

Wij adviseren je graag over de vraagprijs en de verkoopstrategie van de woning.
Bosrijck is geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert en NRVT, de belangrijkste registers
voor makelaars-taxateurs in Nederland. Onze makelaars komen graag bij je langs om kennis te maken en nemen samen de wensen met jedoor voor een gericht advies.

Als eerste op de hoogte!

bosrijck_facebook
bosrijck-instagram
bosrijck-youtube
bosrijck-mail (1)

๐——๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐˜๐—ถ๐—น ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ฎ๐—น ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜!

Dat woningen minder snel worden verkocht betekent niet dat het een onverstandig idee is om nu jouw woning te verkopen. Integendeel! Maar wat het wel betekent is dat, aangezien er meer aanbod is, jij een makelaar nodig hebt die er alles aan doet om jouw woning optimaal te presenteren. Gelukkig weet ons team daar wel raad mee.

Wij vertellen graag hoe wij jouw woning, ook nu, gewoon succesvol kunnen verkopen via: https://bosrijck.nl/contact/

#woningmarkt #nieuws #verhuizen #uddel #apeldoorn #nunspeet #bosrijck
...

๐——๐—ฒ ๐—ต๐˜†๐—ฝ๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐˜€ ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป!

Afgelopen september en oktober zagen we de rentes plots flink de lucht inschieten. In november zagen wij echter een daling. Het grootste verschil is te zien bij de hypotheken met een NHG-garantie van 10 jaar. Deze ging van 4,54% naar 4,52%.

Volgend jaar stijgt de NHG-grens van 355.000 euro naar 405.000 euro. Met energiebesparende voorzieningen is het zelfs 429.000 euro. Benieuwd of je nu wel jouw droomwoning kan aankopen? Wij helpen je graag bij de zoektocht!

Neem contact op via: https://bosrijck.nl/contact/

#hypotheekrente #veluwe #uddel #apeldoorn #nunspeet #bosrijck
...

๐—œ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น!

Gezellig met zโ€™n allen Sinterklaas vieren, genieten van de woonkamer vol kerstversiering en straks feestelijk het jaar afsluiten. Deze maand ervaar je jouw woning toch net wat bewuster dan de andere maanden.

Kom je er deze dagen achter dat je eigenlijk meer ruimte nodig hebt? Dan staan wij voor je klaar om kopers te vinden die net zo veel van jouw woning gaan genieten als jij! Kom in contact via: https://bosrijck.nl/contact/

#december #thuis #genieten #feestdagen #verhuizen #bosrijck
...