Beschrijving

“Charmante VRIJSTAANDE WONING MET PRAKTIJKRUIMTE op een prachtige zichtlocatie”

Algemeen
Door de feitelijke situatie en de bestemming is dit een object met veel mogelijkheden; praktijk aan huis of dubbele bewoning zijn hier mogelijke opties. Volgens het bestemmingsplan zijn de Burgemeester en Wethouders bevoegd de bouwaanduiding te wijzigen van ‘vrijstaand’ in ’twee aaneen’ en de aanduiding ‘praktijkruimte’ te laten vervallen, teneinde een twee-onder-een-kapwoning toe te staan. De voorwaarden vindt u verderop in deze ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte172 m²
Perceeloppervlakte710 m²
Aantal kamers7 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Beschrijving

“Charmante VRIJSTAANDE WONING MET PRAKTIJKRUIMTE op een prachtige zichtlocatie”

Algemeen
Door de feitelijke situatie en de bestemming is dit een object met veel mogelijkheden; praktijk aan huis of dubbele bewoning zijn hier mogelijke opties. Volgens het bestemmingsplan zijn de Burgemeester en Wethouders bevoegd de bouwaanduiding te wijzigen van ‘vrijstaand’ in ’twee aaneen’ en de aanduiding ‘praktijkruimte’ te laten vervallen, teneinde een twee-onder-een-kapwoning toe te staan. De voorwaarden vindt u verderop in deze brochure.
Deze vrijstaande woning is verdeeld in een woongedeelte en een praktijkgedeelte. Door de twee zelfstandige opritten en de twee zelfstandige entrees is het object zeer efficiënt te gebruiken. Ook is de begane grond van de praktijkruimte vrij eenvoudig weer bij de woning te betrekken. De ruimte rondom de woning en de heerlijke achtertuin maken dit een gewild object!

Kenmerken
•Bouwjaar: ca. 1933 (1977 indeling gewijzigd)
•Woonoppervlakte: ca. 172 m² (inclusief praktijkruimte van ca. 41 m²)
•Inhoud: ca. 590 m³
•Perceeloppervlakte: ca. 710 m²
•Woning met twee afzonderlijke opritten en twee entrees
•Woning met woongedeelte en praktijkgedeelte
•Overkapping aan achterzijde woning
•Artikel 28 wro-zone – wijzigingsgebied 3
Burgemeester en wethouders zijn bevoegd de bouwaanduiding ter plaatse van de aanduiding ‘wro-zone – wijzigingsgebied 3’ te wijzigen van ‘vrijstaand’ in ’twee aaneen’ en de aanduiding ‘praktijkruimte’ te laten vervallen teneinde een twee-onder-een-kapwoning toe te staan, waarbij de volgende voorwaarden gelden:
-de dierenartsenpraktijk is niet meer aanwezig;
-het bouwvlak en de andere aanduidingen, de aanduiding ‘praktijkruimte’ uitgezonderd, blijven ongewijzigd;
-op geen van de gevels van de geprojecteerde woningen wordt, bij voltooiing, de ter plaatse toegestane voorkeurswaarde of verleende hogere grenswaarde vanwege wegverkeer krachtens de Wet geluidhinder overschreden.
Toepassing van de wijzigingsbevoegdheid als bedoeld in dit artikel mag alleen plaatsvinden voor zover de in het gebied voorkomende karakteristieke bebouwing en het in het plan beoogde stedenbouwkundig beeld niet onevenredig worden aangetast
•Energielabel: G

Begane grond
De praktijkruimte is gesitueerd op de begane grond aan de rechterzijde van de woning. Er is een entree met toilet en hal van waaruit de twee kantoren te bereiken zijn. Ook is er een tussendeur naar de twee ruimtes aanwezig.
De woning is aan de linkerzijde gesitueerd en strekt zich uit over de begane grond en over de gehele verdieping.
U komt de woning binnen in de hal met meterkast en toilet. Deze hal splitst de woning in twee delen. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime woonkamer en aan de achterzijde de woonkeuken met een keukenblok in een rechte opstelling en een vaste kast. De woonkeuken is ook via de achterentree te betreden.

Verdieping
Op de verdieping komt u op een ruime overloop met vaste kasten, vier slaapkamers (twee aan voor- en twee aan achterzijde woning) en de fraaie, moderne doucheruimte met wastafel, spiegel en designradiator. Op de verdieping zijn twee dakkapellen gesitueerd.

Tuin en bijgebouwen
De voortuin is fraai aangelegd met een gazon, borders en deels omzoomd door haagbeuk. Aan de achterzijde is een royale overkapping gerealiseerd. De diepte van deze overkapping is maar liefst ca. 3 m. Via de oprit met grind aan de linker zijde is er direct toegang tot de garage/schuur (ca. 4 x 8 m). Deze schuur heeft een kanteldeur en een loopdeur aan de rechterzijde. De schuur/garage is deels van hout en deels van steen. Er is aan de rechterzijde van de woning een bestrate oprit. Deze oprit is d.m.v. een houten schutting/hek afgesloten van het opslagterrein dat momenteel bij de praktijkruimte in gebruik is. Dit opslagterrein is middels een schutting afgeschermd van de tuin, maar is desgewenst eenvoudig weer bij de tuin te betrekken. Het opslagterrein en de oprit zijn verhard middels klinkerbestrating en op het terrein is nog een halfopen opslag/overkapping aanwezig. In de achtertuin ligt een gazon met een deel bestrating en is fraai aangeplant en goed onderhouden.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Elspeterweg
Huisnummer
35-37
Postcode
3888 MS
Stad
Uddel

Overdracht

Vraagprijs
€ 600.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.489
Status
Te koop
Aangeboden sinds
1 jaar, 5 maanden
Aanvaarding
In overleg
Toelichting bij acceptatie
staat al leeg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
172 m²
Perceeloppervlakte
710 m²
Inhoud
590 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
7 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 douche

Energie

Energieklasse
G
Einddatum energielabel
18-10-2032
Boiler eigendom
Eigendom

Buitenruimte

Ligging
beschutte ligging

Garage

Garage inhoud
1
Garage oppervlakte
32
Media

Gerelateerde objecten

Te koop
Astridlaan 2
Nunspeet
Soort huis Woning Woonoppervlakte 156 Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 5
€ 689.000,- k.k.
Te koop
Reeenlaan 13
Apeldoorn
Soort huis Woning Woonoppervlakte 167 Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4
€ 669.000,- k.k.
Verkocht
Spoekeboompje 36
Elspeet
Soort huis Woning Woonoppervlakte 156 Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5
€ 475.000,- k.k.
Te koop
Uddelse Enk 83
Uddel
Soort huis Woning Woonoppervlakte 144 Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4
€ 550.000,- k.k.
Verkocht
Boterbloemdreef 7
Harderwijk
Soort huis Woning Woonoppervlakte 125 Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3
€ 489.000,- k.k.