Projecten

Op deze pagina vind je een overzicht van de projecten die bij ons in voorbereiding zijn.ย  Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen ? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier voor het desbetreffende project.

Nieuwbouw 24 woningen Laag Soeren

Aan de noordkant van Laag-Soeren, op de grens van de gemeente Brummen en Rheden worden 24 woningen gerealiseerd.

De nieuwe woningen verrijzen op de plek van het voormalige tuincentrum. Op het 7.000 vierkante meter grote terrein komen 8 rug-aan-rugwoningen, 4 rijwoningen en 12 twee-onder-een kapwoningen. De bouwfase start medio 2023.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de start verkoop? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op de website.

De verkoop van dit project gaat via Bosrijck makelaars & taxateurs in Apeldoorn.

Opdrachtgever:ย  Van deย  Kolk ontwikkeling B.V.

Ontwerp: De Regt + Danz

De kwekerij Laag Soeren

Als eerste op de hoogte!

bosrijck_facebook
bosrijck-instagram
bosrijck-youtube
bosrijck-mail (1)

๐——๐—ฒ ๐—ต๐˜†๐—ฝ๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐˜€ ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป!

Afgelopen september en oktober zagen we de rentes plots flink de lucht inschieten. In november zagen wij echter een daling. Het grootste verschil is te zien bij de hypotheken met een NHG-garantie van 10 jaar. Deze ging van 4,54% naar 4,52%.

Volgend jaar stijgt de NHG-grens van 355.000 euro naar 405.000 euro. Met energiebesparende voorzieningen is het zelfs 429.000 euro. Benieuwd of je nu wel jouw droomwoning kan aankopen? Wij helpen je graag bij de zoektocht!

Neem contact op via: https://bosrijck.nl/contact/

#hypotheekrente #veluwe #uddel #apeldoorn #nunspeet #bosrijck
...

๐—œ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น!

Gezellig met zโ€™n allen Sinterklaas vieren, genieten van de woonkamer vol kerstversiering en straks feestelijk het jaar afsluiten. Deze maand ervaar je jouw woning toch net wat bewuster dan de andere maanden.

Kom je er deze dagen achter dat je eigenlijk meer ruimte nodig hebt? Dan staan wij voor je klaar om kopers te vinden die net zo veel van jouw woning gaan genieten als jij! Kom in contact via: https://bosrijck.nl/contact/

#december #thuis #genieten #feestdagen #verhuizen #bosrijck
...

๐——๐—ฒ ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ผ๐˜€, ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป!

#uddel #apeldoorn #nunspeet #veluwe #bosrijck
...