Beschrijving

Uitgebouwde woonboerderij met diepe tuin in een Veluws Bosdorp: Hier vind je Rust en Privacy op 2.586 m² eigen grond

Ontdek de ongeëvenaarde rust en privacy op uw eigen perceel in dit prachtige Veluwse bosdorp. Deze woonboerderij, gebouwd in 1926, biedt niet alleen de charme van een historische Veluwse boerderij, maar ook comfort en ruimte. Met een indrukwekkend perceel van 2.586 m² en een uitzonderlijk diepe tuin, is dit de perfecte plek om te wonen en te ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte173 m²
Perceeloppervlakte2586 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Beschrijving

Uitgebouwde woonboerderij met diepe tuin in een Veluws Bosdorp: Hier vind je Rust en Privacy op 2.586 m² eigen grond

Ontdek de ongeëvenaarde rust en privacy op uw eigen perceel in dit prachtige Veluwse bosdorp. Deze woonboerderij, gebouwd in 1926, biedt niet alleen de charme van een historische Veluwse boerderij, maar ook comfort en ruimte. Met een indrukwekkend perceel van 2.586 m² en een uitzonderlijk diepe tuin, is dit de perfecte plek om te wonen en te genieten.

Karakter en Comfort

Deze woonboerderij heeft zijn authentieke uitstraling behouden, maar biedt tegelijkertijd ook moderne gemakken. Het voormalige bakhuisje is bij de woning getrokken, wat extra woonruimte op de begane grond oplevert. Diverse opstallen op het terrein zorgen voor voldoende bergruimte.

Zeer ruime Begane Grond

Via de serre aan de achterzijde betreedt u de woning door openslaande deuren. De royale begane grond biedt een eetgedeelte met een kast en gang met toilet aan de linkerzijde. Verder vindt u een ruime slaapkamer met wasruimte en een badkamer. De woonkamer aan de voorzijde biedt een prachtig uitzicht op de voortuin en sluit direct aan op de open keuken in hoekopstelling.

Comfortabele Bovenverdieping

De trap aan de rechterzijde van de woning leidt naar de bovenverdieping, waar drie slaapkamers zijn gerealiseerd met lichte scheidingswanden. Hier bevindt zich ook een toilet met wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde beslaat de volle breedte van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de andere twee slaapkamers.

Bijgebouwen

Direct grenzend aan de serre bevindt zich een schuifdeur die toegang biedt tot een schuur. De serre en de schuur zijn met elkaar verbonden, wat zorgt voor veel praktische ruimte. Vanuit de serre is via de zijdeur de linkerzijde van de tuin te bereiken, waar een kas is aangebouwd aan de schuur. Daarnaast zijn er nog twee extra schuren en een charmant tuinhuisje aanwezig in de tuin.

Uw Eigen Stukje Veluwe

Deze woonboerderij is de ultieme plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van de omgeving van een Veluws bosdorp. Waar anders vindt u zoveel rust en privacy op uw eigen perceel?
Laat u verrassen door de unieke mogelijkheden die deze woonboerderij biedt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek uw nieuwe thuis in dit prachtige Veluwse bosdorp

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Noord Riezenweg
Huisnummer
31
Postcode
3888 LT
Stad
Uddel

Overdracht

Vraagprijs
€ 779.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.503
Status
Te koop
Aangeboden sinds
2 dagen
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1926
Type gebouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
173 m²
Perceeloppervlakte
2586 m²
Inhoud
435 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Energieklasse
G
Einddatum energielabel
27-01-2025
Boiler eigendom
Eigendom

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Media

Gerelateerde objecten

Te koop
De Buntezoom 9
Nunspeet
Soort huis Woning Woonoppervlakte 194 Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3
€ 799.000,- k.k.
Onder bod
Eekschillersweg 10
Nunspeet
Soort huis Woning Woonoppervlakte 175 Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 5
€ 699.000,- k.k.